Language

Assalamualaikum kepada semua pelanggan-pelanggan,

Zaffeya.com

Zaffeya.com adalah jenama pakaian hasil dari kilang jahit kami sendiri Cahaya Tailoring And Supply beralamat di No. 25B, Jalan 6/1, Taman Komersial Pandan Indah, Pandan Indah, 55100 Kuala Lumpur. Zaffeya.com mengeluar bermacam-macam produk pakaian berasaskan bermacam-macam jenis kain dari hasil rekaan dan jahitannya tersendiri. Kita namakan Koleksi Zaffeya.com. Zaffeya.com juga menyediakan koleksi koleksi khas dan koleksi Exclusive istimewa untuk anda yang inginkan kelainan dalam berpakaian. Dengan koleksi Zaffeya.com anda pasti menjadi lebih bergaya, berkeyakinan, selesa dan mempamerkan penampilan diri yang exclusive.

Cahaya Tailoring And Supply – Kilang pakaian kami yang mengeluarkan produk Zaffeya.com :

Jangan khuatir jika pakaian yang anda beli dari kami secara online tidak mengikut potongan badan yang anda kehendaki. Jika anda memerlukan apa-apa perubahan dan pembetulan, sila bawa pakaian yang telah anda beli itu kekilang kami. Kami akan membantu anda untuk memperbetulkannya mengikut kehendak anda.

Tawaran Khidmat Servis Menjahit :

Selain dari mengeluarkan produk-produk pakaian kami sendiri, kami juga menerima khidmat servis menjahit dengan kuantiti minima 100 helai bagi tiap-tiap satu pattern. Setakat ini kami telah banyak membantu peniaga-peniaga pakaian online untuk membuat pakaian-pakaian mereka.

Bekalan Untuk Kerajaan :

Untuk pengetahuan jabatan-jabatan kerajaan, kami ada mempunyai lesen FFO menjahit dan membekal pakaian. Sila hubungi kami jika ada keperluan :

Alamat Kilang Kami :
Cahaya Tailoring And Supply
No. 25, Jalan 6/1, Taman Komersial Pandan Indah,
Pandan Indah,
55100 Kuala Lumpur,
MALAYSIA.

Email : enquiries@zaffeya.com
Tel : +603 42878513, +60102044490

Location: Sila Klik untuk peta map google
Cahaya Tailoring And Supply

Top